Pedicurepraktijk14

Mijn naam is Petra van der Vliet, medisch pedicure en ik heet u welkom bij Pedicurepraktijk14.

De praktijk is aangesloten bij branchevereniging ProVoet en staat voor 'zorg en aandacht voor uw voeten.'

Pedicurebehandelingen in de praktijk, prachtige gellak of uw voeten eens verwennen met een wellnessarrangement. Het is allemaal mogelijk bij Pedicurepraktijk14. Dit alles volgens de code van de voetverzorging. Deskundig en professioneel.

In een voormalig schoolgebouw, aan de Koningin Julianastraat 14,  is Pedicurepraktijk14 gevestigd. Er is ruime parkeermogelijkheid en de praktijk bevindt zich op de begane grond.

Tot ziens! 

Zomervakantie-De praktijk is gesloten van donderdag 18 juli tot maandag 5 augustus.-Zomervakantie

     ---KLANTENSTOP ---   Vanwege een te drukke praktijk, op dit moment een klantenstop.
 

Contact opnemen

2 petra pedicure foto

Mijn expertises

Ik ben gediplomeerde pedicure en lid van brancheorganisatie ProVoet. Ik heb mij na de basisopleiding verder gespecialiseerd tot medisch pedicure. Daarom kan ik u ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het aan te raden om een pedicure te bezoeken.

pedicurekast

Diabetische voet

Mensen met diabetes lopen de kans om complicaties aan hun voeten te krijgen als gevolg van de ziekte. Regelmatig een pedicurebehandeling kan veel problemen voorkomen.

agenda

Nagelbeugels.

Nagelreparatie.

Orthese.

Gellak.

 

 

muurbord_provoet

Voeten verdienen aandacht!

Wanneer u zich realiseert hoeveel voetstappen u in uw leven gaat zetten, dan snapt u goed waarom deze slogan ook voor u telt. U kunt te maken krijgen met allerlei ongemakken zoals eelt, likdoorns en ingroeiende nagels. Maar ook klachten als reuma, diabetes of nare drukplekken kunnen op uw voeten van toepassing zijn. Mijn advies: Zorg en aandacht voor uw voeten. Maak eens een afspraak bij een pedicure.